SKRIVET: 2013-03-31, kl 21:53:22 | PUBLICERAT I:

Gårdagens fina annanasdrinkar





SKRIVET: 2013-03-30, kl 19:09:20 | PUBLICERAT I:

Barnvakt och mojitos!



Börjar kvällen med några timmars barnvakt. Sen när lillLina somnat ska vi blanda lite annansdrinkar, spela spel och ha de mys!! En bättre kväll!

Pusspuss

SKRIVET: 2013-03-28, kl 10:42:33 | PUBLICERAT I:

PÅSKÄGG!

Äntligen! Nu är det påsk och då får man äta godis med gott samvete. Tack mamsen!

Nu är redan halva lovet över? Tiden går alldeles för fort! Vill ha minst en vecka till, innan alla nationella prov, inlämningar och projekt kör igång. Får väl vara glad över att det bara är två månader till sommarlov istället!

Glad påsk på er! Pusspuss



SKRIVET: 2013-03-27, kl 23:21:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

VILL HA!

Hur snygga är inte dom här två? Vill köpa en hel garderob med nya träningskläder! Det taggar en mer än vad man tror. Är man snygg när man tränar, vill man ju träna oftare? Vill ha, vill ha, vill ha!!!! Så, funderar starkt på dom med rosa text!! (Dom svart/vita finns bara i herrmodell)
 
599:- 
 

SKRIVET: 2013-03-26, kl 16:31:33 | PUBLICERAT I:

8km, check!



Känner verkligen att det går lättare och lättare för varje gång! Så sjukt glad att jag kommit så här långt med min kondition!

Nu är nog våren här när som, och det gör det ännu lättare att orka ta sig ut i spåret! Har varit en bra tisdag so far. Vet inte vad jag ska hitta pp ikväll bara. Färgen är slut, så jag kan inte fortsätta måla..

SKRIVET: 2013-03-24, kl 20:15:57 | PUBLICERAT I:

Sallad ocv rökt fisk



Gött ned lite mat! Efter det här ska jag upp och måla lite igen! Nu ska golvlisten bli vit den också!

Börjar få lite färgångest... Ska jag ha alla väggar vita? Eller ska jag ha nån fondvägg? Funderar på en eller två väggar beigea eller babyrosa? Men kan inte bestämma mig!!! Tur att jag kan göra allt det andra innan jag måste bestämma mig!

SKRIVET: 2013-03-24, kl 17:01:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Springer runt i underställ...

Blev en tidig morgon idag (igen!!). Faktum är att jag tycker om att gå upp tidigt. Dagarna blir så långa och man kan faktiskt sitta och lata sig lite då och då, bara för att man har tid! Var igång med takfärgen redan vid nio imorse, så nu är det vitt och fint! Kanske målar en andra gång redan ikväll, annars får det vänta till imorgon.
 
Har hunnit vara ute på min 7-kilometers-runda idag också, så både jag och hundarna är glaaaaada efter all motion och brända kalorier! Och nu, skulle jag behöva en dusch. MEN, varmvattnet är slut... Så därför knatar jag runt i mitt finlila underställ, och kommer nog göra det ett tag till. Lite svett, vad gör de då? höhö. Tjingeling, tillbaka till kaoset på rummet!
 
 

SKRIVET: 2013-03-23, kl 19:07:48 | PUBLICERAT I:

Next move: Spackeldags!!!



Då kör vi då! Lite spackel, sen ska är det dags att måla över dessa hemska tapeter (Förlåt Sofia). Lovar att ta en bild på dom innan dom försvinner för gott!

SKRIVET: 2013-03-23, kl 19:02:15 | PUBLICERAT I:

Promenad med vovvarna

Det var lite kallt, men solen lyste på oss! Det var mysigt att komma ut lite. Eftersom vi haft en liten extra-vovve här sen igår blev det lite mycket att hålla reda på själv, därför följde mammsen med också





Lille Lukas, jagar katter och kissade inne, men fortfarande världens goaste!

SKRIVET: 2013-03-22, kl 17:56:51 | PUBLICERAT I:

LOV!!!!

Jag har längtat länge efter den här stunden! Sitter just nu på bussen påväg ut rill landet, och kommer nog stanna där hela veckan. Jag ska ha världens bästa lov med mammsen, pappsen, Erik, mitt renovera-rummet-projekt, och massor med godis och påskmat! (Har nu längtat två långa månader på mitt efterlängtade påskägg!)

Sitter här och känner mig löjligt nöjd med livet. Fick B på dagens permanentprov, som jag inte ens trodde jag skulle klara av, dagens gympass är avklarat, hann med och diska efter sambon innan jag lämnade lägenheten, och jag ska få lammstek när jag kommer fram!




SKRIVET: 2013-03-21, kl 21:51:40 | PUBLICERAT I:

Bowling!

Helt okej att spela bowling med klassen. Med en strike och en spärr kom jag mot all förmodan 2:a! Mer än vad jag räknat med! Vann gjorde ju såklart Oliven, den rötungen...

I have a wonderful feeling, because... IMORGON ÄR SISTA DAGEN INNAN LOV! Så skönt att jag blir tårögd, nästan. Nu ska sängen få sig en kompis, för jag behöver sova om jag ska orka leverera på gymmet imorgon!!









SKRIVET: 2013-03-20, kl 14:00:00 | PUBLICERAT I:

Färga lite

Idag är det jag som sitter i stolen!
Skönt att äntligen få färga bort min äckliga utväxt!!! 

SKRIVET: 2013-03-17, kl 21:42:59 | PUBLICERAT I:

SÖNDAGKVÄLL I SOFFAN MED JOHAN FALK



Gick upp tidigt imorse och målade färdigt garderoben, så nu är det bara resten kvar...

Nu är det bara en vecka till i skolan sen är det redan lov igen, och då kommer jag forhoppningsvis ha mycket tid till att måla och fixa. Längtar tills det är färdigt!!

Nu måste jag koncentrera mig på Tvn för reklampausen tog precis slut! pussssss

SKRIVET: 2013-03-16, kl 20:31:22 | PUBLICERAT I:

Här händer det grejer!

Vi har nu bestämt att mammas kontor ska flyttas till mitt rum på nedervåningen och jag flyttar upp! så här ska de målas och fixas! Lagom mycket kaos med kläder och pärmar utspridda i hela huset just nu...

Vi börjar med garderoben! Vitt ska det bli!



SKRIVET: 2013-03-15, kl 08:44:13 | PUBLICERAT I:

Är sen till lektionen...

...men det är tydligen läraren också, ibland har man tur! Men nu är det jag som får vänta på honom...

Trots 14-, skiner solen, jag är glad och det är redan fredag!





SKRIVET: 2013-03-14, kl 11:18:59 | PUBLICERAT I:

Pluggar!

Har fått veta sånt jag inte vill veta idag. Vi har sett på tre filmer om bakterier och virus. Liiite för mycke info, tillexempel att vi har ca 2kg bakterier i kroppen, och om man spolar med tolettlocket uppe kan bakterierna i toaletten spruta upp 2 meter i luften!!!

Dags att smmanfatta i en egen artikel!



SKRIVET: 2013-03-13, kl 10:15:46 | PUBLICERAT I:

Kund-onsdag



Nu är det redan Onsdag igen, och det innebär kund-dag i skolan. Har precis haft en klippkund som gick jättebra, både hon och jag blev nöjd med resultatet, så det känns bra!

Nu kan man andas ut och slappna av fram till tolv då nästa kommer. Även fast vi tagit emot kunder ett tag nu så är man rätt spänd och nervös fortfarande. Det märks i huvudet på kvällen, helt slut.

Efter skolan har jag date med gymmet, men efter det ska jag äntligen få träffa min kära pepparkaka som kommit hem efter två veckor i Thailand! En saknad granne ska du veta Oliven! Tjingeling!

SKRIVET: 2013-03-09, kl 09:16:01 | PUBLICERAT I:

Helgfrukost!!!



När man är ledig ska man passa på att göra sån där god frukost som man inte hinner med på vardagarna.

Detta är såklart LCHF-våfflor! smakar himmelskt! Det är jag värd efter gårdagens köttarpass på gymmet och prommenaden jag nyss kom hem från. Hoppas att denna lördag har något roligt att erbjuda. pusspuss

SKRIVET: 2013-03-06, kl 20:32:51 | PUBLICERAT I:

Hard work!

Bjuder på lite svettiga efter-gymmet bilder!

Undrar om det bara är jag som svettas så mycket att det rinner in i ögonen och börjar svida? Tur att jag har mascara från Artistry som håller sig på plats! Hade en annan mascara i måndags, och när jag var färdig på gymmet såg jag ut som en tvättbjörn!! Många tummar ner på den!





SKRIVET: 2013-03-05, kl 15:42:29 | PUBLICERAT I:

Fika!

Efter en något ovärd engelskalektion hamnade jag och Kallepånken här! Mums med kaffe. Puss



SKRIVET: 2013-03-04, kl 21:04:33 | PUBLICERAT I:

Måndagsmys

Det va inte lätt att komma upp imorse... Efter en veckas lov har man ju kommit ur gängorna lite smått.

Bara att ta sig i kragen å börja ta tag i saker och ting. Bland annat träningen och maten. Har slarvat aldelles för länge med både det ena och det andra! Nu är det slut med det, ny vecka, nya tag!

Var på gymmet idag, och körde hårt, UTAN någon huvudvärk!!! Grymt skönt! Och dum som jag är tänker jag strunta i doktorn jag egentligen ska träffa imorgon. Men eftersom jag inte har ont längre så finns det ju inget att göra åt det? Tar bara massor av min tid ( läs: min sovmorgon) Nu ska jag njuta av min kopp te med kallepånken inne hos grannarna.





SKRIVET: 2013-03-02, kl 22:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu taggar vi!

 
 
Nu är det dags för min sambos första utekväll! taggelitaggar till bra musik. men för övrigt sämsa förfesten någonsin! Ska dannsa härnet sen på Hamnplan! paaartyparty!
 
 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2013-03-02, kl 17:43:09 | PUBLICERAT I:

Typiskt mig....

Har kollat fel en halvtimme i busstidtabellen, så nu är det bara att vänta till bussen dyker upp där borta... hade kunnat stanna inne i värmen hos syster! Hatar dötid! värsta som finns!!!!