SKRIVET: 2012-03-30, kl 22:01:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

På gymmet igår!

Har försökt lägga upp det här inlägget sen igårkvälls, och nu äntligen funkar det. Igår när jag satt vid min dator i stan så dog internet för att jag tydligen "andvänt upp" alla mina megabit... och sen när jag kommer hem till Levide så blir det strömavbrott! men nu äntligen så är strömmen tillbaka och jag har internet som fungerar!

SKRIVET: 2012-03-29, kl 12:58:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

sitter på mattelektion!

Känns helt värdelöst, två andra elever + jag, inte ens någon lärare, men jag ska försöka räkna så gott det går ändå. Men jag tänker inte sitta här till tre! Snart bär det av mot gymmet istället!

SKRIVET: 2012-03-28, kl 14:42:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min onsdag!

sådär ja, tog död på tre timmar ute på Björkmans halkbana igår, med andra ord, Risktvåan avklarad! Nu måste jag bara vänta på att bli arton så att jag kan skriva och köra upp! Sen är körkortet mitt. Jag ska försöka ta mig i kragen å gå till bilskolan senare idag eller imorgon och boka uppkörningen, så jag är säker på att jag får en tid på min födelsedag.
Inte mycket till skola idag. bad på idrotten, sen fick vi sluta! Erik körde hårt med oss så hoppas på träningsvärk imorgon.
Har suttit och gråtit med Emma och Kalle till den underbaraste filmen, dear John, och funderar på att ladda hem någon mer sorglig/fin film för jag vill gråta mer! det är så grymt skönt. Antar att jag blivit en lyckligare människa, för jag gråter aldrig längre? Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. Men antar att sist var någon gång när Erik och pappa bråkat, så jävla jobbigt att lyssna på. Så barnsliga båda två. Men nog om det, är det någon som har ett bra filmtips till mig? Puss

SKRIVET: 2012-03-24, kl 15:38:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Joggingskorna på - Nu kör vi

Tar en runda runt Levide så att hundarna får springa sv sig, och jag behöver bränna lite. Älskar vårvädret! Snart är älskade sommaren här! Puss på er

SKRIVET: 2012-03-23, kl 14:05:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studiebesök - Brandstationen

Ja, brandstationen blev det idag, det ingår i vår kurs "Material och Miljö" att vi ska kunna släcka olicka sorters eldar, och veta vad man ska göra om det börjar brinna, samt vad man kan göra för att förebygga brand.
Just nu sitter jag hemma i Levide med Morfar, Mamma å Erik och driker kaffe, mys. Snart blir det mjuk pepparkaka som ännu står i ungen. mumsiii, känns som att jag kommer äta galet mycket idag. Men det får la gå för idag, fredag ju! Ska ju ändå ut på en lååång löparrunda med jyckarna imorgon!

SKRIVET: 2012-03-23, kl 10:12:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

kafferast på brandstationen

SKRIVET: 2012-03-22, kl 19:19:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Testar new stuff - RevitaLash

Skrev ju för ett tag sen att jag var sugen på att testa någon sorts fransnäring, och nu har jag börjat! Fick hem min RevitaLash för någon dag sen och har nu börjaat använda den. Hoppas på nice reultat!
Någon som testat? Funkar det?

SKRIVET: 2012-03-22, kl 19:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Picknick med dom bästa

Hade jättemysigt med Bella, Emma och Kalle nere i Almedalen! Synd att vi kom dit så sent, solen gick ner ganska fort sådet blev kallt. Längtar tills det blir varmare ute, så man kan sitta länge och bara njuuuta. Älska sommar 

2012 ska bli min bästa sommar någonsin! PUSS

Avslutar detta inlägg med att meddela att jag fick 26 poäng av 27 möjliga på mitt matteprov! Vilket betyder att jag fick A (som är samma som MVG) Glad tjej! Nu blir bror min stolt, tänkt att han fått ett sånt mattesnille till lillasyster.

SKRIVET: 2012-03-21, kl 21:21:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min sambo är en hejare på att baka kanelbullar!

Kalle ställler sig och bakar bullar klockan nio på kvällen för att vi ska på picknik imorgon efter skolan, jag, Kalle och Emma. Synd bara att man blir så feeeet av bullar. Hoppas att det blir lika bra väder som det var idag, man kan nästan tro att sommarn är här redan, men det är bara önsketänkande antar jag.
Imorgon får jag veta hur det gått på förra lektionens matteprov, så håller tummarna för alla rätt.

SKRIVET: 2012-03-15, kl 18:45:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys med bästa Julia och Kalle!

Lite morötter, gurka och dipp sitter inte helt fel en vanlig torsdag som denna! Jag och Julia ska göra naglar och Kalle sitter och nördar "Desperate Housewifes" i sängen, osocial som han är. Pusspuss

SKRIVET: 2012-03-15, kl 15:52:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Den största lyckan är att veta att en annan människa behöver en

SKRIVET: 2012-03-08, kl 21:34:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från igår - I skolan

SKRIVET: 2012-03-07, kl 18:00:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rätt spänstig eller?

Tränignen lönar sig?! Såhär kunde jag inte göra innan jag började gymma! Hade konditionsträning på idrotten idag, så det blev både blod, svett och tårar. Senare åkte jag och Kalle till gymmet och pumpade lite!
Juste, Imorgon tänkte jag, Kalle och Sandra gå på bio och se "En dag i Phuket". Någon som hr sett den? Är den värd att se? Kommentera! Puss på er

SKRIVET: 2012-03-05, kl 17:27:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Beroendeframkallande Tv-serie!

Första dagen i skolan efter lovet, CHECK
Gympass, CHECK
Dushen, CHECK
NU: Sängen med några avsnitt av Nikita


SKRIVET: 2012-03-04, kl 18:18:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag - Slut på det roliga

Tillbaka till verkligheten, skola imorgon. Har haft ett grymt bra lov, träffat massa folk, umgåtts a lot med Bellis, träffat Ida som är på Gotland några veckor nu och varit hemma med familjen och hundarna. Grejt!

Har verkligen varit en latis-dag idag, legat inne under täcket och sett på Nikita (som är en Tv- serie jag börjat se på) hela dagen med Bella och endast rört mig mellan sängen-köket och sängen-toaletten. Bra där, eller hur? Får ta igen det på gymmet imorgon!
Ska sätta på ett till avsnitt av Nikita nu, sen kommer Ida om en timme så då ska vi väl hitta på nått mysigt. Ha det bäst! Puss på er

SKRIVET: 2012-03-03, kl 10:40:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys med hundarna!

Det blev en morgonpromenad med hundarna. Myspys. Robin har blivit så duktig på att gå i koppel, min lilla prins! Men nu har jag bråttom att fixa mig och packa ihop allt som ska med till stan, för nu är härliga lovet slut och måste fara hem till min egen lilla boning.
Stannar ett tag på gymmet på vägen och sen ska jag med Bella till Frissan, så hon blir snygg till ikväll! Puss på er!

SKRIVET: 2012-03-03, kl 01:37:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

TRÖTT - så här blev naglarna

Jag har nu lärt mig en sak ikväll. Man ska inte börgja göra naglar sent på kvällen. Då orkar man aldrig göra klart dom. När jag hade satt fast alla tippar/förlängningar så orkade jag inte lägga ner med tid på skiten s målade dem bara med några lager beige. Blev ganska snyggt, men inte som jag tänkt mig. Aja. Sov gott, gott folk!

SKRIVET: 2012-03-02, kl 23:07:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Här ska de göras naglar

Om dom blir snygga får ni se före/efterbilder senare! Wish me luck!

Från en sak till en annan, är det någon som vet något om "Xlash" eller "Revitalash"? Funkar det? Skull gärna vilja testa någon sorts fransnäring men det kostar ju skjortan, tyvärr! Testar man det och det funkar blir man väl beronde och det kan ju bli jäkligt dyrt...Nej nu får jag sätta igång med naglarna så jag blir klar någon gång! 

SKRIVET: 2012-03-02, kl 14:52:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

True story!


A school class had a special visitor. He asked the audience, "If you could choose between either having the super power to fly or to be invisible what would you choose?"


About six people rose their hands to answer his question.
He called on this one girl sitting in the back, she was very shy. She almost never talk to anyone.
She stood up and her exact words were-
"I would choose to have the ability to fly because you don't need a super power to be invisible."



SKRIVET: 2012-03-02, kl 00:46:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saknar min fina klass!

Sådär, nu ligger jag tillrätta i sängen, bra.
Har inte något kul att berätta men tänkte ändå göra en update, har ändå inget annat för mig. Så, idag blev det 2 h på gymmet sen film med Bella. Det är ungefär vad vi har  hunnit med? Det känns som om hela det här lovet bara har flugit iväg... Men vi har faktiskt hunnit med  planera lite inför helgen också, för en gångs skull har jag några planer över huvudtaget! plus till mig!
Trotts att det är grymt skönt med lov saknar jag min rara klass, puss till er! Vi ses på måndag gullungar

SKRIVET: 2012-03-01, kl 22:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just nu: Läser mina gamla dagböcker

SKRIVET: 2012-03-01, kl 10:23:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det är ingen idé att lägga sig tidigt. Det är i alla fall på morgonen det är skönast i sängen.

Sitter och dricker te med täcket lindat runt benen för att inte frysa, samtidigt som jag laddar ner lite musik som jag ska lyssna på när jag åker bussen till stan, och lite låtar med bra tempo jag kan ha i öronen när jag gymmar sen.
blir en heldag med Bellis idag, pusshej!