SKRIVET: 2012-06-28, kl 08:13:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobba jobba jobba!

 
Dagarna rullar på, och jag har jobbat i mer än en vecka nu. Hoppas jag får prova på något nytt idag, typ stryka skjortor! Det spelar i stort sett ingen roll vad man gör, bara arbetet är varierat.
 
Efter jobbet idag åker jag till stan, för det ä upp till 90% rabatt på Sporthuset! Sen tänkta jag hinna med gymmet också! Nej men nu bär det av! Hörs och syns!

SKRIVET: 2012-06-27, kl 23:45:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chocklad pannacotta!

Vi har haft besök av diverse släktingar här ikväll, och jag stod för desserten!
Är jag inte duktig?  GOTT va det ska ni veta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2012-06-24, kl 11:59:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bakisfrukost på terrassen!

 
Mums med youghurt bär och nötter en dag som denna, lite halv sliten fortfarande! Snart bar det av hem till bror på kalas!
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2012-06-19, kl 22:50:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vuxenpoäng till mig!

Förstå känslan att köra bil, helt själv, till JOBBET! Hör hur det låter, "tog bilen till jobbet". Massor med vuxenpoäng om ni frågar mig. 
 
Första dagen har gått riktigt bra! Bäst av allt va lunchrasten! Efter fyra någongång, när jag slutat, åkte jag en sväng förbi mormor och morfar och sa hej, samt bjöd dem på middag till oss på midsommarafton! 
 
 

SKRIVET: 2012-06-19, kl 08:33:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första dagen på jobbet!

Nu åker jag och jobbar, kommer vara lagom mörbultad i ryggen när jag kommer hem ikväll, eftersom jag kommer att stå upp hela dagarna. Men jobb är pengar, och pengar behöver jag! Så hoppas ni alla får en bra dag. Hoppas också att det är blåster myket ute så att ingen kan ligga på standen och bli brun medans jag står inomhus och jobbar, då hinner jag aldrig ifatt !

SKRIVET: 2012-06-17, kl 10:40:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt till bilen!

Jaha, vad av alla mina måsten ska jag välja att göra idag då?
Packa upp alla väskor och kartonger från lägenheten? dammsuga? Rensa garderoben? Ut i solen och bättra på brännan? Spinga en runda runt Levide? Klippa gräset? Ringa min arbetsgivare? Sova?
Det har regnat inatt, så jag slipper i alla fall vattna alla mammas blommor! Nu tittar solen fram lite smått, så jag tror jag börjar med en löparrunda, det kan jag behöva efter all tårta igår! Senare idag hoppas jag att Erik fixat bromsarna på bilden så att jag kan ut och köra lite med de nya ljudet!

SKRIVET: 2012-06-17, kl 01:40:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trevlig kväll !

Nyligen hemkommen!
Har som rubriken säger haft en trevlig kväll hos Arnesen, något torr, med trevlig. Men torr, det är ju jag med för tillfället. Ska bli änding på det. Nu är det sommarlov och det ska bli ett sjuhelsike bra sådant. Nu är jag 18, och det är nu livet börjar!
Fast först måste Elsa sova, för imorgon ska hon hämta upp Kalleballe klockan 8 och skjutsa honom till båten, så godnatt på er my darlings.

SKRIVET: 2012-06-15, kl 16:16:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varit och hämtat körkortet!

Förstår det inte själv ännu... Jag får köra bil, utan mamma och utan skylt!
Min första tur ensam i bilen går mot Morfmor och Morfar, där ska det grillas och mysas med kusiner med mera! Önskar er alla en härlig kväll! Brum bruum

SKRIVET: 2012-06-11, kl 18:05:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firar körkortet med jordgubbar och grädde!

SKRIVET: 2012-06-11, kl 13:08:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första kvällen på "krogen" gick ju som den gick

Slutade inte riktigt som jag tänkt mig, kom inte ens på krogen!
Vi hade jättekul förfest hos bästa Julii! Sen gick vi ut och kollade på alla fulla studeter som åkte omkring på sina vagnar. Efter det skulle jag bara gå in på en restaurang och kissa innan vi skulle gå ner till Hamnplan, men vakten på restaurangen ville se leg på mig när jag gick in, och det var sista gången jag såg det!
Vet inte om jag aldrig fick tillbaka det elle om jag tappade det påvägen in till toaletten, men borta var det. Och utan leg kommer man ju inte in på Hamnplan? Så det var bara att gå hem till Julia och sova tills bror min var redo att åka hem

SKRIVET: 2012-06-11, kl 12:54:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

KÖRKORT!

Äntligen! Nu är det bara och tuta och köra!
Fast nej
Måste vänta på att körkortet kommer i brevlådan... eftersom jag var så klantig och tappade bort mitt leg i fredags. Men snart så, snarrt är jag ut på vägarna!

SKRIVET: 2012-06-07, kl 00:20:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Börjar känna av nerverna!

Ligger ensam hemma i lägenheten och pluggar till körkortet. Det är inte lång tid kvar till uppskrivningen! Nervositeten börjar komma. Det känns som att allt händer på sammtidigt just nu. Fast egentligen har jag bara två fullplanerade dagar framför mig.
Torsdag: Börjar dagen med en körlektion 09.30. Mellen 12 och 15 har jag mattelektion. Vid 16.00 ska jag vara med på teorilekionen ett tag, för att sen ha en till körlektion 17.15. efter det tänkte jag hinna med ett gympass där på kvällen någon gång. Måste också hinna med att duscha, göra ansiktsmask, plugga mer till körkortet och börja städa lägenheten, för sart flyttaar vi ut, och då måste det vara rent och fint!
På Fredag har jag uppskrivningen, plus att det är Studenten, och sen blir det krogen på kvällen!

SKRIVET: 2012-06-06, kl 12:13:00 | PUBLICERAT I: Nytt i garderoben

Lite av kläderna jag köpte i Västerås!

SKRIVET: 2012-06-06, kl 00:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen 18 år!

ojojoj, det är innte varje dag man fyller 18.
bullar, tårta, muffins, kokoskakor, maränger och hemmagjord glass är det jag levt på idag! så kan det gå ibland, men blir ju som sagt int 18 så ofta så det fick bli en och annan kaka! Men det var jag VÄRD.
Nu på kvällen har vi suttit och planerat värsta grillfesten som vi ska ha sen sommar, hoppas allt ordnar sig så den blir av, kommer bli sjukt kul! Då ska vi försöka få hit så stor del av släkten som möjligt och fira att vi bott här i 20 år! Eller 18 för mig då...

SKRIVET: 2012-06-04, kl 19:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ut och bränna kalorier!

Då var man på hemmaplan igen då, börjar med en runda runt Levide! Sen ska hela huset städas för imorgon blir det 18årsfirande här! Har själv inte insett att jag fyller år imorgon, 18 år. Det känns konstigt. Och underbart! blir nog en lååång kväll för mig... Ska hinna med och duscha och baka också. Naanaanan, glaaaad!

SKRIVET: 2012-06-04, kl 07:45:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just nu: På tåget

Påväg hemmåt då! Sitter här och taggar min 18årsdag imorgon!

SKRIVET: 2012-06-03, kl 12:59:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

På stan igår

Det har blivit mycket tid på stan dom här dagarna jag varit här, så en massa nya kläder följer med mig hem imorgon! Det har varit pissväder varje dag här i Västerås så man har inte haft någon lust och ork att ta sig ut och spring något, så känner mig lagom lat just nu. Men det får jag ta tag i när jag kommer hem igen! Jag får ta en lång runda med hundarna, då blir dom glada!
Nu ska vi testa massa nya recept på nyttiga kakor, men först en sväng till citygross och handla ingridienser!

SKRIVET: 2012-06-02, kl 20:03:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Här är Idas nya soffa!

Ida är så glad! Skönt att slippa sitta och trängas i den lilla tvåsitts-soffan längre!

SKRIVET: 2012-06-01, kl 00:43:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Back in Västerås

Skönt! Är annars en sån människa som tycker det är mysigt att vara ute och resa, åka tåg, båt och byten hit och dit men den här resan har varit galet långtråkig och jobbig!
Iallafall, är framme nu, och tänkte sova några timmar, för imorogn har jag en lång dag framför mig! Här ska de bakas nyttiga kakor, hämta en soffa på IKEA, gå i lite affärer och förhoppningsvis, om vädret tilllåter blir det en springtur också! Mysigt att ha lite springsällskap.
Ps: Kom på en sak jag glömde skriva på min önskelista: RevitLash(ögonfransnäring). Sen tycker min fina morfar att jag ska önska mig en cykelhjälm också, men tror TYVÄRR att den kommer att ligga och bli dammig i någon vrå här någonstans! Men tack morfar för att du bryr dig om mig! vet att du bara vill väl