SKRIVET: 2012-12-24, kl 23:46:54 | PUBLICERAT I:

Christmas - Matkoma

Jag tror på fullaste allvar att jag aldrig förut ätit så mycket mat på en dag som jag gjort idag. Ändå fick jag fart på min fina morfar, som på min begäran ställde sig vid spisen å kokade julegröt såhär på kvällskvisten. Han kan han, min lilla morfar!

Efter en myspys-julafton med kortspel, Kalle anka, glögg, Svensson Svensson på ettan, familjehäng och alldeles för mycket mat slänger jag mig i sängen och glider in i matkoma!!! godnatt!

SKRIVET: 2012-12-24, kl 08:39:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julaftonsmorgon!

Jag kan ine fatta det. julafton redan...? 
 
Här ligger jag iaf, redan vaken, med min yoghurt och ska se sista avsnittet av Mysteriet på Greveholm. Att det snöar och är iskallt utomhus gör det bara ännu mysigare att ligga här inne i värmen under täcket! Stackars pappa som är ute och skottar i det här ovädret.  Men han får snart komma in han också. För här ska det firas jul! 
GOD JUL på er. Ät myyyycket mat, det ska i alla fall jag göra! 
 

SKRIVET: 2012-12-23, kl 17:33:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julstök - dan före dopparedan

Började dagen med en skål yoghurt i sängen samtidigt som jag såg julkalendern på datorn. Sen drog jag på mig träningskläderna (två lager) och tog en springrunda med hundarna. Så duktig jag är! även fast det varit kallt som in i , tog jag mig ut i kylan. STOLT
 
I år skulle vi inte ha någon gran, bestämde vi i familjen igår, men...JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG. Gick ut å hämta storyxan i vebon. Åh nog hittade jag en liten söt gran allt! Tur jag har så rara hundar som hjälper till!
 
 
Snart blir det provsmakning av julskinan också! mumsmumss
 

SKRIVET: 2012-12-17, kl 19:10:00 | PUBLICERAT I:

Hard work!

Har kört håååårt på gymmet idag! och snart ska jag iväg på match! Grym start på veckan! 
pusssssss på er

SKRIVET: 2012-12-13, kl 15:28:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

SKRIDSKOR

Att åka skridsskor är grym träning, det vet jag nu, eftersom jag har träningsvärk fortfarande, 3 dagar senare... 
Sitter just nu återigen och pluggar... kände att jag behövde uppdatera lite här på bloggen, bara för att få lite paus, men nu är det dags att börja jobba igen. Bara att kämpa, snaaaaaart JULLOV. Hoppas ni får en roligare kväll än jag kmr ha.
 
tack å hej
 
 
En glad olivis!
 
 
 

SKRIVET: 2012-12-09, kl 21:50:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndagsplugg

Veckorna bara flyger förbi nu, heelt plötsligt kom snön och det är jullov om bara två veckor... vilket betyder att alla inlämningsuppgifter måste vara inne snart. STRESS STRESS. Sitteer därför just nu (på min lediga söndag!!!) och pluggar järnet. Okej att man kanske sitter en (max 2!!) vanlig vardagkväll och pluggar lite, men I N T E okej när skolan tar över helgen! Då har det gått way to long. fan. Jullov nu tack.
 
 Har det jätte mysigt här under nya filten med mitt te...
 
 

SKRIVET: 2012-12-02, kl 11:34:32 | PUBLICERAT I:

Roadtrip - Uppsala!

Tidig morgon idag! kvart över fem va jag uppe för att hinna med båten.

Nu har vi precis kommit iland i Nynäs. Har ungefär två timmars bilfärd framför oss. Men jag har det bra här i baksätet med min kaffe! have a nice day darlings! pusssss