SKRIVET: 2012-11-28, kl 09:47:35 | PUBLICERAT I:

Hombre -hair

Äntligen blir det av! Sitter i salongen på skolan med färg i håret! Har funderat sen i våras hur jag vill ha mitt hår, och nu har jag slutligen bestämt mig för hombre. Spännande! PusssssSKRIVET: 2012-11-27, kl 15:40:00 | PUBLICERAT I:

regn regn regn...

Vädret är ingen höjdare denna fagra tisdag. Vilken tur att jag har en myskväll med min sis + dotter framför mig. Lillfisen Signe ska somna gott ikväll när jag är färdig med henne! puss på alla mina fina

SKRIVET: 2012-11-19, kl 13:20:00 | PUBLICERAT I:

Ny vecka, nya tag

Tänka sig, det blev måndag igen. Sitter på engelska lektion, går ganska bra faktiskt. Vilket var oväntat. Jag. är. sämst. på. engelska. Men det är därför jag är här. English is veeeery important to learn. Yey bra Elsa, jobba jobba jobba.

SKRIVET: 2012-11-18, kl 23:41:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sämsta helgeeeen (förutom dagens 1-årskalas)

Har haft en relativt händelselös helg, hängt hemma med mammen och pappen hela helgen. Har inte ens kunnat bråka med Erik något, då han inte varit hemma. Får väl ta å åka upp till uppsala å våldgästa lite, då lär han bli arg, så arg att jag blir fylld av erik-elsa-tjafs som räker en lång tid framöver. Ganska bra idé, eller?
 
Så istället har jag och mamma städat källaren och trädgåren lite smått. Ser fortfarande ut som en soptipp hemma, men det är på bättringsvägen. Måste sluta va sån torris och va hemma hela helgerna. 
 
Så, nu är det slut med det. Let's plan next weekend...? Bio kanske? Krogen? (ingen bra idé om man är fattig som jag) Myskväll med folk? ja vi får se vad det blir. 
 
 

SKRIVET: 2012-11-18, kl 23:41:31 | PUBLICERAT I:

1ÅRS KALAS

Grattis till finaste Signe som blivit en stor flicka idag. Min finaste systerdotter fick en nalletårta å massor med presenter!SKRIVET: 2012-11-17, kl 09:16:00 | PUBLICERAT I:

lördagsmys

Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Att gå upp i tid, även på helgen finns det säkert fler som tycker är skönt ibland . Men att sätta klockan på kvart över sju en lördagmorgon, och tvinga sig själv upp, även fast man vill sova massor med timmar till, är jag nog rätt ensam om. Allt detta bara för att få äta frukost i sängen när det ännu är lite mörkt ute och det är gryymt kallt utanför täcket, medans det är jättevarmt och skönt innanför. Kan även lägga till att jag har ingenting planerat (förutom att åka och handla åt mamma) och inga tider att passa!
ÄNDÅ, plågar ja mig upp ur sängen, för att slänga ihop någon frukost,gärna med alldels för lite kläder på mig,så jag blir extra kall innan jag får krypa ner under täcket igen, och äta min frukost. Hur konstig?
Idag blev det i alla fall 4 kokta ägg och lite minikeso!

SKRIVET: 2012-11-16, kl 08:51:20 | PUBLICERAT I:

Morgon-PW

Godmorgon på er. Första lektionen idag är inställd, så tar tillfället i akt å tar en powerwalk. Sen hinner jag äta en lång mysfrukost innan jag måste till skolan. Hade inte kunnat få en bättre start på den här fredagen!SKRIVET: 2012-11-09, kl 13:39:23 | PUBLICERAT I:

Min exklusiva lunch!

Sitter i en av mammas stugor och äter "golunch" bestående av kokt ägg, sallad och makrill i tomatsås. Den här stugan ska hyras ut nu så dags att tömma på möbler och skräp.

Nej nu tror jag lunchrasten börjar lida mot sitt slut.Snart bär det av mot tippen!SKRIVET: 2012-11-08, kl 18:41:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Långhelg!

Jag och Kalle spenderade hela kvällen igår med att få det lite mysgare i våran lägenhet, resultatet blev lite nya krukor, sofföverdrag till sofforna, ljus och ett ommöblerat tv-rum. Så nu sitter jag i vårat nymöblerade lite mysigare tv-rum med en kopp kaffe och stör mig på dessa GULA VÄGGAR som förstör alltihop.
 
Skulle egentligen ut å gå med Julia, men blev inte så för någon dödade en spindel igår, så nu öser regnet ner... TACK till dig som gjorde det...
 
Ledig från skolan imorgon, så åker ut till landet med mammen och pappen nu ikväll. Imorgon blir det förhoppningsvis en myskväll med min Juliiii, och på Lördag ska vi fira Morfar med smörgåstårta, för att senare bränna bort den i form av ett pass i Hemse Ishall för att förbättra mina skridskorfärdigheter. Så hoppas på en helmysig helg med familj, släkt å vänner.
 
 

SKRIVET: 2012-11-08, kl 11:27:18 | PUBLICERAT I:

Dagens verk!SKRIVET: 2012-11-03, kl 12:29:00 | PUBLICERAT I:

GGN levererar

 
Killarna nörjar bli tröttta efter 3 h i leran. Eliten startade för fem mknuter sen , så snart är dom här!

 
 
 

SKRIVET: 2012-11-01, kl 22:03:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frisörprogrammet på Guteskolan

 Igår var det Gymnasie och Yrksmässan, där vi som elever på Guteskolan visar vad vi får göra under dagarna, svara på frågor, le och se trevliga ut, skratta och mysa runt. Hoppas det blev lyckat och att allaaaaaaa börjar på Frisörprogrammet nästa år!
 
Här är jag och Kallebpånken mitt uppe i lockarna!
 
 
Och här blev Hadilis och jag fotade av mediaprogrammet på donner