SKRIVET: 2013-06-25, kl 08:07:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min vattenälskare

Att min lilla prins ALDRIG blir trött är återigen bevisat. Igår fick han följa med mamma på cykeltur, springa 8km med mig, prommenad på Hemse med Julia till en damm, där han sen fick simma omkring ett bra tag.

Att han älskar vatten visste jag, men har aldrig sett honom simma förut! Mycket söt syn! Var får du all energi ifrån?! Dela med dig lite kanske.SKRIVET: 2013-06-24, kl 08:15:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Är uppe tidigt, 40 minuter tidigare än vad jag egentligen behövde, bara för att hinna se ett avsnitt av The Vampire Diaries. Har aldrig varit med om någon mer spännande, vill se mer hela tiden! Besatt!!SKRIVET: 2013-06-21, kl 13:09:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Booom!


SKRIVET: 2013-06-18, kl 12:27:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaccinerad!

Aaaj, sista sprutan på fästing-vaccinet intogs imorse, så nu ska jag inte behöva ta några sprutor på ett tag hoppas jag. Men det är faktiskt inte så farligt att ta sprutor tycker jag, längre. Tack vare alla spruor jag har fått både hit och dit har mkn sprut-fobi försvunnit. Förut förberädde jag mig i en veckan och var nervös lika länge.

Sitter nu och äter lunch på jobbet. Andra dagen för i år! Kommer bli en lång sommar!SKRIVET: 2013-06-16, kl 14:30:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sängmontering

Hemma på ön igen, och nu är det dags att montera säng!

SKRIVET: 2013-06-14, kl 20:40:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Efter full fart: Mys i Sollentuna!

Efter ca 6 timmar på IKEA är det här vad vi tar med oss hem:Det bästa är att det ända som inte är till mig på dessa vagnar är ett paket servetter och ett paket disksvampar, och jag har inte ens betalt en krona! Tack mamma! Och tack mormor och morfar, nu har vi inhandlat födelsedagspressenten från er!

Passade finfint med varsin kopp Latte hos Annika. Är grymt nöjd med dagen!

Imorgon väntar en tidig morgon och en springrunda här i sollentuna.SKRIVET: 2013-06-14, kl 13:45:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lunchpaus på IKEA

En heldag på ikea med mamsen. Vi ska shoppa säng och annat fint till mitt rum som snart är färdigt! Efter vi är färdiga här blir det en debut för mig i stockholms rusningstrafik, för vi ska till Annika i sollentuna som vi ska sova hos ikväll.

Men lite energi ska vi ha innan i form av kycklingfile!

SKRIVET: 2013-06-13, kl 07:07:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

On the bus!

Sitter på bussen påväg till skolan för sista gången innan SOMMARLOV!

Är inte sådär jätteglad som man var när man va mindre och skulle få sommarlov... Beror väl på att det inte blir så mycket till sommarlov nu när man ska jobba hela sommaren, men jag ska inte klaga, för det känns rätt fint när pengarn rullar in sen!

Önska mig nu lycka till med talet! Puss och kram på er!SKRIVET: 2013-06-09, kl 09:29:42 | PUBLICERAT I:

Upp och hoppa!

Hade en grym utekväll i fredags med alla glada studenter! Vilket ledde till att jag mådde mindre bra igår. Låg mest och latade mig hela dagen. Därför är jag uppe med tuppen idag och är ute och rör på fläsket. Självklart är hundarna med!

SKRIVET: 2013-06-06, kl 09:30:52 | PUBLICERAT I:

Frukost i solen!

Har haft den bästa morgonen på länge! Gick upp klockan sju och sprang en runda. Jag var hemma igen lite efter åtta, och då hoppa jag i duschen. Sen gjorde jag i ordning frukost, och nu sitter jag här, nymotionerad och nyduschad med min yoghurttallrik i solen och är nöjd med livet!

Lär bli en grym dag, efterson mina fina kommer hit på födelsedagsfika senare, och sen blir det mys med Julia ikväll!Senare idag kommer mina fina släktingar hit och fikar med mig eftersom jag fyllde år igår. Lär bli en grym dag!

SKRIVET: 2013-06-04, kl 08:08:57 | PUBLICERAT I:

Morgontankar

Hej och godmorgon. Det börjar närma sig sommarlov, och många kurser är avslutade och klara, därför är jag ledig idag!

En annan sak, dum som jag är har jag tackat ja till att hålla tal på skolavslutningen... Vad ska jag säga?! Har helt fria tyglar. Hur börjar men ens ett tal? Har lärt mig att man helst ska börja med någon roligt som dom flesta känner igen, men hur kommer man på nått sånt liksom? Tacksam för råd!

Imorgon är det en stor dag, min dag! Redan 19 år. Det går undan nu. Snart är jag gråhårig. För den som känner sig extra snäll så önskar jag mig följande:

Bil
Pengar till resa
Pengar till delprovet (2500kr)
Presentkort på gelenaglar
Platttång
Locktång
Navelpiercingar
Mobilskal/fodral

SKRIVET: 2013-06-03, kl 18:02:49 | PUBLICERAT I:

Hard work!

Ringde till lassarettet (är det rättstavat nu morfar?) tidigare idag för att få veta om dom hittat något på röntgenbilderna från förra veckan, men enligt bilderna är allt som det ska! Kan alltså köra hårt på gymmet igen, och det är precis vad jag gjort idag! Kände inte av någon huvudvärk denna gång, blev bara lite yr. Framsteg!