SKRIVET: 2013-04-24, kl 20:00:59 | PUBLICERAT I:

Det längsta håret jag har klippt hittillsNotera att bilden är tagen EFTER jag klippt av 15 cm!

Kommer nog dröja innan man får se så här långt, friskt och tjockt hår igen, så var bara tvungen att fånga det på bild. Det roliga är att denna kund är lärare på skolan, så har liksom hälsat på henne varje dag i snart två år? dock har hon ALLTID uppsatt i en knut mitt på huvudet, så ingen visste att det var så här långt. Det spreds en liten Rapunzel-känsla i salongen när hon släppte ut det.

SKRIVET: 2013-04-23, kl 18:04:07 | PUBLICERAT I:

Plugg...

Ligger i sängen och diggar gamla sommarplågor samtidigt som jag försöker vara lite duktig å plugga!

Det går ganska bra faktiskt, är snart färdig. Men längtar bara efter sommaren mer och mer med den här musiken i öronen!

SKRIVET: 2013-04-18, kl 15:56:10 | PUBLICERAT I:

Sjuklingen?

Jag som alltid varit varit friskare än alla, aldrig (iaf väldigt sällan) behövt uppsöka sjukhus, aldrig sjuk från skolan, osv osv, sitter nu i väntrummet för ANDRA gången idag. Är inte van med alla dessa prover och läkare hit och dit, fy. Hatar sprutor! Nu ska jag i och för sig bara få lite massage (yeeah) hos ryggakuten. But still, det är fortfarande sjukvård.

Senare ska jag iväg och klippa faster Berit. Fullspäckad dag! Har även vart på stan med Olivia, som spontant bestämde sig för att ta hål i örat. Och jag köpte nya träningsskor (igen) Dom andra va för små.SKRIVET: 2013-04-18, kl 10:16:54 | PUBLICERAT I:

Regn...

...och jag som ska cykla ner till lasarettet och ta blodprov... MEN JAG ÄR GLAD ÄNDÅ!

SKRIVET: 2013-04-14, kl 20:07:26 | PUBLICERAT I:

Friluftsliv kanske är nått?

Ja, massor med fisk fick vi! Så pass mycket att jag var tvungen att lära mig rensa... Känner mig som en friluftsmänniska. Med lagom fiskstinkande händer och lite söndagsångest sitter jag nu på bussen påväg till Visby. Varför går helgen alltid så nedrans fort?

Ikväll blir det mys inne vid Svante och Olivia med Maria Wern på tv!

SKRIVET: 2013-04-14, kl 13:39:06 | PUBLICERAT I:

Fiskedags!

Nu är våren här!

Solen skiiiiiner, fikakorgen är packad och jag sitter just nu i bilen påväg till Kvarnåkershamn för att fiska Id med pappa och Erik. Kalleballe och hans pappa möter vi där. Vilket äventyr! jihaaaaa!

SKRIVET: 2013-04-08, kl 19:01:00 | PUBLICERAT I:

Lassarettbacken ärinte å leka med!!!!

Det var en rätt dryg måndag i skolan idag tack vare 3 timmar med gramatik och satsdelar på svenskan.
.
Trots det, orkade jag mig till gymmet efteråt, även fast det verkligen inte var lätt idag. Men istället för att ställa mig på crosstrainern en timme efter allt pumpande blev det en runda runt innerstan! Å till alla er som aldrig sprungit upp för lassarettbacken, ni kommer aldrig förstå hur NEDRANS jobbig den är förrän ni prövat själva! Inte ens någon ide att försöka förklara känslan.
.
Men nu är jag hemma iaf och har ätit det som oftast står på menyn till både frukost och kvällsmat för min del: Yoghurt med russin, frön, nötter och massa kanel!
.

SKRIVET: 2013-04-07, kl 12:40:00 | PUBLICERAT I:

Målarsöndag

Har blivit ett par helger med målande, men nu är det äntligen klart! Sista steget är golvet som ska läggas, och det är mamma som ska fixa. Vi har kollat runt på massor av byggfirmor här på ön efter klickgolv, men ingeeeen har något som jag vill ha. Därför ska vi köpa det på IKEA. Måste tyvärr vänta till i början av maj, för vi tänkte ta det samtidigt som vi åker till Göteborg!
Så här här såg det ut förut/och just nu:
Har grundmålat en hylla idag också. Den ska jag har tv och lite sånt på sen!

SKRIVET: 2013-04-03, kl 20:48:59 | PUBLICERAT I:

Dagens uppsättning!

SKRIVET: 2013-04-02, kl 19:02:00 | PUBLICERAT I: Nytt i garderoben

Nytt inköp!

 
Efter engelskan blev det en promenad med Josefin, med stopp vid Sporthuset. Har nu köpt mig ett par nya löpardojjor, nedrans skönt! Mina gamla har gjort sitt nu, dom har hängt med många mil, men när jag fick på mig dom här så kände man verkligen hur ett par träningsskor SKA kännas. Puma is the shit!
 
 

SKRIVET: 2013-04-02, kl 08:41:01 | PUBLICERAT I:

Ryggakuten

Är på plats i väntrummet! Hoppas dom kan hjälpa mig med min nedrans huvudvärk. Hade vart skönt att bli av med den, eller iaf veta vad det är som är fel.